Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Edzések

Edzéseinket Üllőn, Dóra-majorban, az Állatorvostudományi Egyetem területén tartjuk, ahol lehetőségünk van beltéren és szabadban egyaránt lőni. Teremben 18-20 méterig, kültéren akár 100 méteres távolságig. A kiváló terepviszonyok lehetővé teszik a versenyszituációs edzéseket is.

Edzéseink tematikus felépítésűek. A kezdőtől a haladókig, mindenki számára biztosítjuk a fejlődési lehetőséget, korosztálytól és íjtípustól függetlenül. Egy-egy alkalom 2,5-3 órás időtartamú, amely magában foglalja az általános bemelegítést, a sportágspecifikus bemelegítést, az íjászati alapismeretek gyakorlását, biztonságtechnikai szabályok megismerését, a lövéstechnika lépéseinek elsajátítását, valamint az egyes szakági versenytípusok szabályrendszerének megismerését - igény szerint.

Akár az egészség megőrzése, akár a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltése, akár a versenysport a cél, nálunk mindenki megtalálja a számítását!

Az edzésekről képeket a "Képgaléria" ikonra kattintva tekinthettek meg :)

Szeretettel várunk Minden érdeklődőt 10 éves kortól! Az edzéseken való részvételt minden esetben előre jelezni szíveskedjetek - a szükséges felszerelést mi biztosítjuk az alapok elsajátításáig (4-6 hónap), így előre tudunk készülni a felmerülő igényekre.